Unieke grote ronde Nebu Space Age vintage retro design salontafel.

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
€275,00
Categorie:
Tafels
Omschrijving:

Unieke grote ronde 1.08 cm Nebu Space Age kunststof witte vintage retro design salontafel met rieten binnenmand welke in een vintage conditie verkeert.
Hij heeft een ronde licht gekleurde facet glas welke een mooi effect geeft, met helaas een chip heb er nog een ander blank glazenblad bij.Bekijk mijn andere advertenties voor nog meer moois.
Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig.,
Zie ook mijn andere advertenties
En ik kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.
0636070584

Reageer