Zeldzame Martin Visser vintage retro design 1957 fauteuil.

thumb

thumb

thumb

thumb

thumb

Prijs:
€333,00
Categorie:
fauteuils
Omschrijving:

Zeldzame en vroege Martin Visser en Spectrum vintage retro design fauteuil, die opnieuw gestoffeerd is met een Wollen Ploeg boucle stof en die weer in een nieuw staat verkeren.Deze fauteuil zit ook nog verrassend goed vanwege de zithoogte.

Ik heb ook nog 2 stuks te bekleden met stof naar keuze, van het zelfde model maar dan met een lager en breder onderstel.
De prijs is 333,33 euro per stuk. De latere Martin Visser meubelen hebben een veel lagere zithoogte.

Bekijk ook mijn andere advertenties voor nog meer moois.

Spirit Retro design is een klein specialistische stoffeerderij en bedrijf in Vintage retro design meubels ten behoeve van u en mijn verkoop collectie.

Ik ben gespecialiseerd in Nederlandse minimalistische meubels en Nederlandse organische meubels met een knipoog naar de Scandinavische meubels.

De nadruk ligt dan ook op de vijftiger en zestiger en begin zeventiger jaren.

Mijn collectie spreekt voor zich namen en merken noemen is dan ook overbodig., zie ook mijn andere advertenties.
En kan u dan ook, zeer deskundig advies geven betreffende vintage retro meubelen, en de zithouding, en kan daarin veel voor u betekenen.Ik werk uitsluitend op afspraak en neem daar dan ook alle tijd voor, die u nodig heeft om tot een goede uitkomst voor u te komen.

Naast mijn al her gestoffeerde meubelen in mijn Nieuwe Schatkamer, heb ik nu ook een Kraamkamer vol met mooie nog te restaureren meubels, waarbij u nog alle inspraak kunt hebben voor kleur en soort stof etc.
Ik heb sinds kort een nieuw erg mooi landelijk gelegen Nieuwe Schatkamer in de omgeving van Doesburg.
0636070584

Reageer